Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Aangepaste coronamaatregelen!

Op basis van de huidige coronaregels van de Rijksoverheid, hebben de Nederlandse bisschoppen de protocollen aangepast. Voor ons betekent dit het volgende:

• Samenzang is blijft mogelijk!
  • De 1,5 meter regel wordt weer ingevoerd.
  • Om de 1,5 meter mogelijk te maken is het aantal beschikbare zitplaatsen verminderd. Reserveren is hierom weer mogelijk
  • U wordt vriendelijk gevraagd om tijdens verplaatsingen in onze gebouwen een mondkapje te dragen.
  • De collecte houden we bij het uitgaan van de kerk.
  • De communieschermen blijven, het ontsmetten van de handen ook. We gebruiken het eucharistisch pincet niet meer. We ontvangen de communie alleen op de hand, nog niet op de tong.
  • De wijwaterbakjes blijven nog leeg.

Lees hier de berichtgeving van de Nederlandse bisschoppen.

Nota bene: de pandemie is nog niet voorbij. We dienen nog steeds voorzichtig te zijn en elkaar de ruimte te geven. We vertrouwen er op dat we hier allemaal aan meewerken.

Klik hier voor alle informatie over de vieringen in verband met COVID-19

In het overzicht hieronder staan de vieringen voor de komende tijd in onze parochie. De adressen van de locaties staan onder de vieringentabel.

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Locaties:

Bolsward Basiliek Grote Dijlakker 7