Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

In onze parochie worden de uitvaarten normaal gesproken verzorgd door de leden van het pastoraal team. We hanteren een tweewekelijks rooster voor de uitvaartwacht. U kunt hieronder of achterin de TITUS vinden welk lid van het pastoraal team gebeld kan worden om een kerkelijke uitvaart af te spreken. Het teamlid dat uitvaartwacht heeft bekijkt op basis van agenda's en beschikbaarheid van het pastoraal team wie in de gelegenheid is de uitvaart te verzorgen. Het zal niet altijd mogelijk zijn om op precies de gewenste dag en tijd een kerkelijke uitvaart te houden.

De pastores van de Zalige Titus Brandsmaparochie