Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

In onze parochie worden de uitvaarten normaal gesproken verzorgd door de leden van het pastoraal team. We hanteren een tweewekelijks rooster voor de uitvaartwacht. U kunt hieronder of achterin de TITUS vinden welk lid van het pastoraal team gebeld kan worden om een kerkelijke uitvaart af te spreken. Het teamlid dat uitvaartwacht heeft bekijkt op basis van agenda's en beschikbaarheid van het pastoraal team wie in de gelegenheid is de uitvaart te verzorgen. Het zal niet altijd mogelijk zijn om op precies de gewenste dag en tijd een kerkelijke uitvaart te houden.

De pastores van de Zalige Titus Brandsmaparochie