Pastoraal team

Het pastoraal team in de Zalige Titus Brandsmaparochie bestaat uit:

Daarnaast is er de Werkgroep Parochianenvoorgangers waarvan de leden voorgaan in vieringen waar leken in voor mogen gaan.

Pastoor Bultsma

Persoonlijk pastoraat, verzorgingshuizen en scholen:
Bolsward

Werkvelden:
  • sacramentenbediening
  • bestuur
  • liturgie
  • contacten PCI’s  & diaconaal werker
  • 1e communie
  • aansturen secretariaat
  • “externe” relaties

Pastor Ten Wolde

Persoonlijk pastoraat, verzorgingshuizen:
Workum, Makkum & Witmarsum
Basisscholen in Bolsward, Workum, Makkum, Witmarsum

Werkvelden:
  • catechese
  • oecumene
  • vormsel
  • VOM
  • diaconale groepen: omzien, wijkcontact e.d.

Pastor Van Beek

Dhr. van Kordelaar

Diaconaal werker
Stagiair Pastoraal werker
  • armoedevraagstuk
  • noodhulp vanwege de PCI’s
  • overlegpartner m.b.t. diaconale agenda parochies

Er is gekozen voor een verdeling zowel op basis van territorium als op basis van werkvelden. Als het gaat om het individuele pastoraat, inclusief de contacten in en met de verzorgingshuizen is er een verdeling gemaakt naar parochies. Voor de scholen geldt dit evenzo.

De taak- of werkveldverdeling geldt voor alle vier parochies. Er is zodoende geen sprake meer van een “eigen” pastor. De pastores zijn actief in alle vier parochies. De verdeling in werkvelden wil overigens niet zeggen dat er geen activiteiten kunnen zijn in andere dan de “eigen” taakgebieden.

De heer K. van Kordelaar is geen lid van het pastoraal team, maar werkt wel in overleg met het pastoraal team. Alle pastores en de diaconaal werker hebben hun bureau op hetzelfde adres, waardoor de lijnen heel kort zijn.

Pastoor Bultsma

Contactgegevens:

Grote Dijlakker 7, 8701 KV Bolsward.
telefoon: 0515 572206
website: www.abultsma.nl

De pastoor is voor de gewone zaken bereikbaar van 9:00 uur ’s morgens tot 21:30 uur ’s avonds.

Als de telefoon niet wordt opgenomen, spreek dan gerust een boodschap in op het antwoordapparaat. Het is nuttig om dan duidelijk naam en telefoonnummer te noemen en, indien mogelijk, waarover het gaat.
E-mailberichten worden eens per dag beantwoord. Het kan soms een paar dagen duren voordat u antwoord krijgt. Wilt u een gesprek met de pastoor? Dat kan op afspraak.

Pastor Ten Wolde

Pastoraal werker

Mevr. Nelleke ten Wolde – Hijwegen.

tel. 0515.572528

vrije dag: dinsdag