25 april Parochievergadering
zondag, 01 april 2012 14:39

Woensdag 25 april wordt er weer een parochievergadering gehouden. U bent hierbij van harte uitgenodigd. De vergadering begint om  20:00 uur en is in de Parochiezaal.

 
De nieuwe parochie komt er aan
vrijdag, 30 maart 2012 19:14

Projectteam geformeerd

altDonderdag 29 maart is de aftrap gegeven voor het projectteam dat de nieuwe parochie gestalte moet gaan geven. Bisschop De Korte heeft afgelopen najaar zijn plannen gepresenteerd om te komen tot 19 nieuwe parochies in het Bisdom. Het huidige samenwerkingsverband van de parochies van Bolsward, Makkum, Witmarsum en Workum, De Viersprong, is één van die nieuwe parochies.

Lees meer...
 
Nu ook digitaal inschrijven voor Rome
vrijdag, 30 maart 2012 18:44

altalt Woensdagavond 28 maart was de eerste voorlichtingsavond voor de Romereis. Ruim dertig mensen waren hier op afgekomen. Reisleider Patrick Janssen vertelde over de reis en Rome uit eigen ervaring en over het programma van de Bisdomreis. Er is ruim belangstelling voor deze pelgrimstocht ter gelegenheid van het 25-jarig priesterjubileum van bisschop De Korte en na afloop van deze avond konden de eerste inschrijvingen verwelkomd worden.

Digitaal inschrijven

Het is nu ook mogelijk om u digitaal in te schrijven via deze link

Schrijft u zich liever in via een papier inschrijfformulier? Neem dan contact op met Patrick en Boudien Janssen, tel. 0515-580870, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 
Met de Bisschop mee naar Rome
zondag, 04 maart 2012 20:17

altalt

In de herfstvakantie organiseert het bisdom samen met de VNB een bedevaart naar Rome, bij de gelegenheid van het 25-jarig priesterjubileum van bisschop De Korte. Het thema van deze Romereis is “In Christus verbonden”. De bisschop grijpt zijn priesterjubileum aan om met een grote groep gelovigen uit het bisdom op reis te gaan naar Rome en zo de banden te versterken in het bisdom onderling, de band tussen het bisdom en de wereldkerk (Rome) en de band met Christus. Een reis met een zilveren randje.

Ook vanuit De Viersprong willen we met een grote groep aan deze reis deelnemen. De eerste inschrijvingen zijn nu binnen, en er is al een aardige groep die meegaat.

De vliegreis is volgeboekt. Er is nog plaats in de bus, dus schrijf u nu in!

Voor de reis vanuit De Viersprong naar Rome hebben we gekozen voor de busreis. Deze is van zaterdag 20 oktober t/m zondag 28 oktober 2012.

Voor meer informatie over deze reis kunt u terecht op deze website of bij ondergetekenden:

VNB De Viersprong
Patrick en Boudien Janssen
Turfkade 44
8701 JM Bolsward
0515-580870
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 
Diaconaal werker
maandag, 27 februari 2012 22:28

Kees van KordelaarSinds kort is er een diaconaal werker voor onze parochies aangesteld, de heer Kees van Kordelaar. Hij heeft ondertussen zijn bureau gekregen in de pastorie te Bolsward. Tijdens de Viersprongviering op 11 maart zal hij aanwezig zijn en zich voorstellen. De heer Van Kordelaar is strikt genomen geen lid van het pastoraal team, maar het spreekt vanzelf dat de pastores en hij nauw met elkaar samenwerken.

 
Nieuwe website online!
woensdag, 25 augustus 2010 00:00

Welkom op de vernieuwde website van de St. Franciscuskerk. De afgelopen maanden hebben Henny Brouwer, Ton Visser en Patrick Janssen samen met Tricat achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe website mogelijk te maken. Nog niet alle inhoud zal direct 100% goed zijn, maar daar wordt aan gewerkt. Hou daarom deze website in de gaten!

 
Pastor Draaisma, pastor in NW Friesland
zondag, 18 juli 2010 16:14

 

Bron Omrop Fryslan

 

De biskop fan it bisdom Grins-Ljouwert hat Sipke Draisma beneamd ta pastor yn de parochys fan Harns, Frjentsjer, Sint Anne, Dronryp, Flylân en Skylge. 

Draisma folget pastor Nellie Sluis op, dy't beneamd is ta pastoraal wurker yn Grinslân. De 52-jierrige Draisma is sûnt 1999 pastoraal wurker yn Warkum, Makkum, Wytmarsum en Boalsert. Hy hat ek jierrenlang by de KRO-radio wurke as presintator, ferslachjouwer en redakteur.

 
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 Volgende > Einde >>

Pagina 53 van 58