Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Benefietmaaltijd voor onze basiliek:

Onbeperkt eten en drinken voor € 10 pp (kinderen t/m 12 jaar € 5)

Met falafel en andere lekkernijen

De maaltijd wordt verzorgd door familie Kaltakji uit Syrië. De opbrengst is voor het lichtplan van de basiliek.

Plaats & tijd: Sint Fransiscusbasiliek (tuin/parochiezaal), inloop vanaf 17.30 uur.

We hopen op een grote opkomst, nodig gerust vrienden, familie en andere belangstellenden uit voor deze maaltijd! Opgeven kan tot en met 9 juli via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de intekenlijsten in de kerk.

We hopen u/jou te zien!

Locatieraad Bolsward