Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Benefietmaaltijd voor onze basiliek:

Onbeperkt eten en drinken voor € 10 pp (kinderen t/m 12 jaar € 5)

Met falafel en andere lekkernijen

De maaltijd wordt verzorgd door familie Kaltakji uit Syrië. De opbrengst is voor het lichtplan van de basiliek.

Plaats & tijd: Sint Fransiscusbasiliek (tuin/parochiezaal), inloop vanaf 17.30 uur.

We hopen op een grote opkomst, nodig gerust vrienden, familie en andere belangstellenden uit voor deze maaltijd! Opgeven kan tot en met 9 juli via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de intekenlijsten in de kerk.

We hopen u/jou te zien!

Locatieraad Bolsward