Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

KBO-seizoen van start

Donderdag 15 oktober 2015 begint het activiteitenseizoen van KBO Afdeling Bolsward. Zoals gebruikelijk is er om 09.00 uur een Eucharistieviering, waarna er gezamenlijk koffie wordt gedronken in de parochiezaal. Iedereen is daar welkom. De morgen wordt besloten door Mevr. Hanneke Janssen-Huitema die haar boek: De brommer van Woudsend zal toelichten.
"In de tien weken dat hij naar school is geweest, bleek dat hij absoluut geen zangstem had. Dat bezorgde hem zijn leven lang de bijnaam 'de Brommer'. Dan wordt dit schipperskind, als tienjarige, aan een beurtschipper meegegeven om als dekknecht bij hem te werken.
Zo begint het echte leven van Johannes. Een leven met een bijzondere levensloop, waarbij liefde, humor en de hoop op betere tijden, de leidraad wordt."