Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Tijdens de weekendvieringen bezoeken vele gasten en ook nieuwe parochianen onze kerk.

Omdat wij een gastvrije kerk willen zijn, is het een goede zaak om deze mensen  welkom te heten bij  binnenkomst en zonodig wegwijs te maken in onze kerk. (bv. door het uitreiken van een liederenbundel) Daarom is het parochiebestuur op zoek naar parochianen die dit bij toerbeurt willen gaan doen. Voelt u hier wat voor? Om met elkaar een gastvrije kerk te zijn? Geeft u dan op bij Cecilia Bekema, tel: 0515-573286 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.