Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

altIn het weekend van 16 en 17 juli neemt De Viersprong afscheid van pastoraal werker Germa Kamsma wegens haar vertrek naar de Titus Brandsmaparochie te Leeuwarden. Zondag 17 juli vieren we het afscheid met een Eucharistieviering in de St. Franciscuskerk van Bolsward, aanvang 10.00 uur. Uiteraard zijn alle parochianen van de hele Viersprong uitgenodigd. Na de mis onthult Pastor Kamsma een gedenktegel voor de restauratie van de St. Franciscuskerk, waarna tot 14.00 uur, gelegenheid is om van haar afscheid te nemen tijdens een informele receptie in de Parochiezaal.