Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Ticketshop

Afgelopen maandag is er een gesprek geweest tussen de Rijksoverheid en vertegenwoordigers van kerkgenootschappen. De minister van eredienst heeft in dat overleg de kerkgenootschappen gevraagd om hun eigen coronamaatregelen tegen het licht te houden. Onze Nederlandse bisschoppen zijn daarmee bezig.

Einde van de week verwachten we nader bericht. Als gevolg daarvan is het aantal beschikbare plekken in de ticketshop uit voorzorg op maximaal 30 gezet. Zoals altijd kunt u vanaf donderdagmorgen 9:00 uur plaatsen reserveren.

Weekbrief

Wekelijks ontvangt u op vrijdag rond 12:30 uur van ons een weekbrief. Komende weekbrief versturen we pas wanneer de aangepaste protocollen voor de vieringen bekend zijn.