Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Kerkbalans 2019

Vanwege het wegvallen van de vieringen en daarmee inkomsten voor de kerken, is er een extra kerkbalansactie gestart. De kerken hebben, ook onze parochie, vanwege de coronacrisis extra kosten gemaakt. Het nabij zijn aan mensen, het doorvoeren van de maatregelen om weer samen te kunnen vieren, zijn enkele voorbeelden.
U wordt van harte uitgenodigd om naar vermogen een extra steentje bij te dragen, zodat we nu en in de toekomst een actieve, nabije en verwelkomende parochie kunnen blijven.
Het IBAN van de parochie is: NL90 RABO 0155591479
U kunt ook betalen via Tikkie, klik hiervoor op het logo hieronder.