Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Kerkbalans 2019

Vanwege het wegvallen van de vieringen en daarmee inkomsten voor de kerken, is er een extra kerkbalansactie gestart. De kerken hebben, ook onze parochie, vanwege de coronacrisis extra kosten gemaakt. Het nabij zijn aan mensen, het doorvoeren van de maatregelen om weer samen te kunnen vieren, zijn enkele voorbeelden.
U wordt van harte uitgenodigd om naar vermogen een extra steentje bij te dragen, zodat we nu en in de toekomst een actieve, nabije en verwelkomende parochie kunnen blijven.
Het IBAN van de parochie is: NL90 RABO 0155591479
U kunt ook betalen via Tikkie, klik hiervoor op het logo hieronder.