Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

In de Werenfriduskerk was maandag 18 juni de eerste van twee avonden ‘Op bezoek bij Sint Werenfridus’. Pastor Nelleke ten Wolde vertelde aan parochianen, toeristen en andere belangstellenden over de kleurrijke ramen in de kerk. Achter ieder raam schuilt een verhaal en die wist de pastor op boeiende wijze te vertellen. Maandag 25 juni is er nog een ‘op bezoek bij’ en vertelt Ten Wolde verhalen over het priesterkoor. Ook dit ‘verhalenuurtje’ begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Meer foto's: klik hier!