Ticketshop voor

Vieringen

Kledingbank

E-mailAfdrukkenExport ICS

Informatieavond Lourdesreis

Evenement

Titel:
Informatieavond Lourdesreis
Wanneer:
woensdag 20 februari 2019, 19:30 uur - 21:30 uur
Locatie:
Maria van Sevenwoudenzaal
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

lourdes gave

Informatieavond 20 februari

In september 2019 gaan we vanuit onze Zalige Titus Brandsmaparochie naar Lourdes. Naar Lourdes gaan kan op heel veel manieren: op bedevaart, op vakantie, met een bijzondere intentie voor uzelf of een ander, etc. Op bedevaart naar Lourdes gaan is telkens weer een bijzondere ervaring. Of je nu jong of oud bent, het gevoel dat Lourdes je geeft valt niet onder woorden te brengen. Lourdes moet je zelf beleven en wordt vaak een vriendschap voor het leven! Gaat u ook mee?

Op woensdag 20 februari hebben we een informatie- en filmavond. We zullen beelden laten zien van Lourdes, bedevaarten en de Pyrenee├źn, en natuurlijk informatie geven over de reis. De avond begint om 19:30 uur in de Maria van Sevenwoudenzaal in Bolsward, en zal tot ongeveer 21:30 uur duren.

De reis is van zaterdag 21 t/m donderdag 26 september 2019 per vliegtuig. Voor meer informatie, advies over of opgeven voor deze reis kunt u terecht bij: VNB Lourdeswerk Zalige Titus Brandsmaparochie, Patrick en Boudien Janssen-Terbraak, 0515-580870, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Maria van Sevenwoudenzaal