Op 13 mei 2022 organiseren de Sint Antonius van Paduaparochie, de HH. Petrus en Paulusparochie, de H. Christoffelparochie en onze Zalige Titus Brandsmaparochie een 1-daagse bedevaart naar Kevelaer. Deze stad ligt in Duitsland op slechts 6 kilometer van de Nederlandse grens. Een stad waar in 1642 aan marskramer Hendrick Busman door de Heilige Maagd de opdracht werd gegeven tot het bouwen van een kapel. De kapel is in de loop der tijd uitgebouwd tot een heiligdom. Jaarlijks bezoeken duizenden pelgrims Kevelaer.

Wij hopen deze dag met 4 bussen naar Kevelaer te gaan. Er zijn opstapplaatsen in elke parochie. Vanuit elke parochie zullen er pastores meegaan, Pastoor P. van der Weide, pastoor T. Tjepkema, pastoor J. de Zwart, pastoor R. Hoogma en pastoraal werkers A. Schothorst-Vos, L. Langendijk, K. van Kordelaar en Zr. D. Brylak gaan in ieder geval mee.

Dit is het programma voor deze dag. Nb. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

06.00 uur: Reisgebed
06.20 uur: Vertrek naar Kevelaer
  Onderweg stoppen we bij een restaurant voor een kop koffie/thee/fris met appelgebak.
Rond 10.20 uur komen we dan aan in Kevelaer.
10.40 uur: Gebed bij Genadekapel, en ontsteken bedevaartskaars.
11.00 uur: Eucharistieviering in de Basiliek
12.15 uur: Warme maaltijd in het priesterhuis voor de 1e groep en tegelijkertijd voor de 2e groep de grote (Processiepark) of de kleine Kruisweg (Forum Pax Christi)
13.30 uur: Warme maaltijd in het priesterhuis voor de 2e groep en tegelijkertijd voor de 1e groep de grote (Processiepark) of de kleine Kruisweg (Forum Pax Christi)
17.00 uur: Marialof in het Forum Pax Christi (met zegening devotionalia).
18.00 uur: Vertrek uit Kevelaer
  Rond 21.00 uur zijn we weer terug bij de opstapplaats.

De kosten voor deze 1-daagse bedevaart zijn € 60,00Gaat u mee?

In deze kosten is het volgende inbegrepen:

• Reis met luxe touringcar
  • Heenreis: 2 kopjes koffie/thee met appelgebak in een restaurant
  • Warme maaltijd in het priesterhuis
  • Terugreis: 2 kopjes koffie/thee in de bus
  • Liturgieboekje en bijdrage bedevaartskaars

Ook misdienaars en acolieten worden van harte uitgenodigd om mee te gaan.

Voor aanmelding en/of informatie kunt u contact opnemen met:

Klik hier voor het aanmeldformulier!

Nb. Uiteraard houden wij rekening met de dan geldende Corona-maatregelen.