Vesperviering met communie
St. Franciscusbasiliek - Bolsward
Categorie:

Op adem komen in de vesperviering met communie
Zaterdagavond 25 maart 2017 is er een vesperviering met communie in de Franciscuskerk te Bolsward. Een vesper is een avondgebed met gezangen, psalmen, lezingen, meditatie en gebeden. Bidden is persoonlijk contact zoeken met God, hem loven, hem vragen hem om hulp. We bidden voor de noden in de samenleving zodanig dat onze beden ons bewegen tot daden van barmhartigheid en rechtvaardigheid. Aansluitend op de lezingen, meditatie en gebeden wordt op 25 maart de communie uitgereikt uit de eerder gehouden eucharistieviering.
Een vesperviering vindt plaats bij het vallen van de avond, het moment van rust en bezinning, een moment om op adem te komen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze bijzondere vesperviering met communie mee te vieren op 25 maart 2017 om 19.00 uur in de St. Franciscuskerk te Bolsward.
Dominicus Kamsma

Waar: