Toon #
2   Link   De Katholieke Kerk in Nederland
3   Link   Bisdom Groningen Leeuwarden
4   Link   it Jabikspaad
Wie alles wil weten over de pelgrimsweg naar Santiago 'it Jabikspaad' door Friesland kan een bezoek brengen aan deze website.
5   Link   Taizé in Nederland
In Nederland gebeurt van alles rondom Taizé. Jong Katholiek en JOP slaan de handen ineen om mooie Taizé-activiteiten op te zetten, te stimuleren en te promoten.
Op de website staat een overzicht met alle gebeden, workshops en reizen die voor jou interessant zijn.
In één muisklik weet je alles over het wat, waar en hoe.
6   Link   Stichting Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland
7   Link   Kruspunt
8   Link   KBO afdeling Bolsward
9   Link   katholiek.nl
Op Katholiek.nl brengt de stichting Religie & Media vrijwel dagelijks rooms-katholiek nieuws over geloof, lifestyle en media uit katholiek Nederland. Wij proberen de volle breedte van de kerk aan bod te laten komen, van links naar rechts, van boven naar onder. We bieden nieuws en een encyclopedie met achtergrondinformatie.