VNB Lourdeswerk Zalige Titus Brandsmaparochie

Het Lourdeswerk in onze parochie is een afdeling van VNB. In onze parochie doet wij als Lourdeswerk een aantal dingen:

• In 2004, 2008, 2010, 2011, 2014 en 2016 zijn we naar Lourdes geweest, in 2012 naar Rome en in 2017 naar Kevelaer.
  • We geven informatie over Lourdes, de bedevaarten naar Lourdes, maar ook over de andere reizen naar andere bestemmingen van VNB, zoals bijvoorbeeld Rome en Fatima.
  • We organiseren parochiebedevaarten naar Lourdes, maar andere bestemmingen zijn ook mogelijk.
  • We zamelen geld in om mensen te steunen in de kosten van hun bedevaart naar Lourdes

De Lourdeswerkgroep in onze parochie bestaat uit:

• Boudien Janssen-Terbraak – VNB-contactpersoon
  • Tilly Halman
  • Tiemen Hoitinga
  • Gudrid Hoitinga
  • Patrick Janssen

Donaties

In Bolsward hebben we van oudsher een groot aantal donateurs, bij wie onze assistenten hun jaarlijkse bijdrage voor het Lourdeswerk ophalen. Woont u in Bolsward, maar bent u nog geen donateur, of hoort u bij één van de andere locaties, en wilt u het Lourdeswerk ondersteunen, dan kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer: 1216.51.347 ten name van Lourdeswerk Nationale Bedevaarten te ’s-Hertogenbosch onder vermelding van “Afdeling Bolsward/037622”. De giften aan het Lourdeswerk zijn fiscaal aftrekbaar.

Met uw giften kunnen wij parochianen steunen in de kosten van hun bedevaart naar Lourdes.

Lourdeswater en rozenkransen

Natuurlijk kunt u bij het Lourdeswerk ook terecht voor Lourdeswater. Hieraan zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden. Verder verkopen wij diverse religieuze artikelen, zoals rozenkransen etc. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan het Lourdeswerk.

Voor meer informatie:

VNB Zalige Titus Brandsmaparochie