Artikelen

altDiaconaal jongerenweekend – 19-21 oktober 2012

Een weekend lang uitgedaagd worden om te ontdekken wat het betekent om je geloof handen en voeten te geven. Dat is wat je staat te wachten bij het jaarlijkse jongerenweekend van Solidair Friesland. En dat gaat natuurlijk gepaard met een heleboel gezelligheid, leuke activiteiten, workshops, sport en spel, gebed en het ontmoeten van bekende en nieuwe jongeren!
Dit jaar kun je je laten verrassen door allerlei vreemde activiteiten. Hoe vreemd zijn eigenlijk de mensen en dingen die jij vreemd vindt? Misschien ben je zelf wel vreemder dan je denkt, of juist niet? Hartstikke vreemd?!

Het weekend is bedoeld voor katholieke jongeren uit Friesland van 15-25 jaar, maar andere jongeren die zich aangesproken voelen door het programma zijn ook van harte welkom. Het weekend is heel geschikt om op te nemen in het jongerenprogramma van je parochie, bijvoorbeeld voor de 15+ groep of als activiteit na het vormsel. Ook kan het weekend ingezet worden als Maatschappelijke Stage.

Meedoen kost 15,- euro per persoon. Je kan jezelf of je groep nu opgeven bij Kees van Kordelaar, waarnemend jongerenwerker bij Solidair Friesland. Ook voor meer informatie: 058-2130046 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vieringen binnenkort