Nieuwsarchief

De kinderen en jongeren hebben in deze week hun eigen programma, maar sluiten bij een aantal onderdelen van de bedevaart aan bij de reguliere bedevaart, bijvoorbeeld bij de viering bij de grot en de lichtprocessie. De ouders nemen deel aan de reguliere bedevaart. Inmiddels hebben zich 18 mensen voor deze reis aangemeld, waarvan al 6 kinderen. Er kunnen 35 tot 40 mensen in onze groep mee. Dit betekent dat wij ook voor u en jou nog plaats hebben. Wilt u mee, meld u zich dan aan bij ondergetekenden.

Patrick Janssen zal deze week uw hotelleider zijn. De muzikale leiding van deze week voor de gehele Nederlandse Bedevaart is in handen van Cecilia Bekema (dirigente) en Boudien Janssen-Terbraak (organiste).

In Lourdes zal onder leiding van Cecilia en Boudien een gelegenheidskoor worden geformeerd. In Lourdes wordt door de eigen hotelleider een programma aangeboden, dat naast de gemeenschappelijke delen ook eigen onderdelen voor de groep  bevat. Daarnaast is er ruimte voor eigen invulling. De reis is geheel verzorgd op basis van een tweepersoonskamer in een B-klasse hotel met volpension. De kosten zijn per persoon ongeveer € 829,00 (dit is inclusief een reis-, maar exclusief een annuleringsverzekering). Voor kinderen en jongeren zijn er lagere prijzen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Patrick en Boudien Janssen-Terbraak, contactpersonen voor het Lourdeswerk in De Viersprong, telefoon 0515-580870.

Vieringen binnenkort