Spelletjesdag
donderdag, 08 juli 2010 19:29

De kinderen van de St. Franciscusparochie hebben zondag hun seizoen afgesloten met spelactiviteiten. Om tien uur werd begonnen met een Eucharistie viering in de Sint Franciscuskerk met medewerking van het R.K. St. Franciscuskinderkoor. Voor het kinderkoor was het de laatste viering van het seizoen. Tijdens de viering was er voor de aanwezige kinderen in de kerk de laatste Kinderwoorddienst van dit seizoen.

Lees meer...
 
11/12 september: Startweekend
woensdag, 07 juli 2010 19:57

Samen spelen, samen delen

11 en 12 september 2010 is het weer zo ver: het Startweekend! Dit jaar zal het iets anders zijn dan andere jaren. Dit jaar zijn we van plan om met meerdere kerkelijke gemeenten het weekend te organiseren. Onder het motto “SAMEN SPELEN, SAMEN DELEN” zullen de Martini gemeente, de Gasthuis gemeente, het Keerpunt, en de Katholieke parochie gezamenlijk de activiteiten op zaterdag 11 september organiseren.  

Lees meer...
 
St.Franciscus kinderkoor zingt voor jarige Bisschop
maandag, 14 juni 2010 21:06

Tijdens de Bonifatiusdag op 13 juni heeft het St. Franciscus kinderkoor gezongen voor de jarige Monseigneur De Korte. De Bisschop werd die dag 55 jaar.

alt

De foto's van deze dag zijn hier te zien.

 
4 juli Spelletjesdag!!
dinsdag, 01 juni 2010 00:00

Voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar is er een spelletjesdag op 4 juli, tussen 10.00 en 14.30 uur.

Dit om het seizoen af te sluiten voordat de vakantie begint. We beginnen met een eucharistieviering waarin het kinderkoor zingt. Ook is er kinderwoorddienst en crèche. Daarna drinken we limonade met wat lekkers erbij en dan gaan we allerlei leuke spelletjes doen! Bijvoorbeeld ezeltje prik, koekhappen, posterloop, waterestafette etc. Tussendoor krijgen jullie brood en drinken. We sluiten deze gezellige dag af om 14.30 uur. Het is leuk als er veel kinderen komen! Geef je wel even op, dan weten we hoeveel brood we moeten smeren. Je kunt je voor 30 juni opgeven bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of 576998 (voicemail inspreken).

Pastor Germa Kamsma-Kunst

 
Gezocht: nieuwe vrijwilligers!!!!
dinsdag, 01 juni 2010 00:00

Tja, het is elk jaar weer hetzelfde: er zijn weer vrijwilligers nodig voor het nieuwe seizoen, na de vakantie.

2 mensen voor het parochiesecretariaat

Wij willen graag het secretariaat uitbreiden. Zodat het secretariaat ook op de vrijdagmorgen open kan. Wij zoeken: twee maal man of vrouw die handig is met de computer en die organisatorisch is aangelegd. Samenwerken in teamverband is zeer gewenst. Minimaal eens per week een ochtend aanwezig kunnen zijn op het parochiesecretariaat.

Gastouders

Ook zoeken we weer nieuwe gastouders voor de jongerencatechese. We zoeken daarvoor een echtpaar, dat zes keer per seizoen een groep jongeren thuis wil ontvangen om te spreken over geloof en leven. Daar komen nog een aantal voorbereidende avonden bij, en een viering. Uiteraard worden zij begeleid.

Eerste Communie

En ook voor de eerste communie zoeken wij nog een nieuwe vrijwilliger. Een man of vrouw die het organisatorische deel van de eerste communievoorbereiding op zich wil nemen. Ook zoeken we voor Solid Friends (gezellige groep voor 15 tot 17 jarigen) nog een of twee begeleiders. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en vind je het leuk om allerlei activiteiten voor te bereiden en met jongeren te doen: dan zoeken we jou!
 

Wilt u mee helpen om de parochie draaiende te houden? Wilt u zich inzetten voor de voortgang van activiteiten? Lijkt dit iets voor u? Of voor uw zoon of dochter? Meld dit bij pastor Germa Kamsma-Kunst of het parochiesecretariaat

 

 
St. Franciscus Kinderkoor
dinsdag, 01 juni 2010 00:00

Hou je ook van zingen??


Het einde van je schooljaar is in zicht, de zomervakantie komt eraan en na de vakantie starten weer allerlei activiteiten. Ook bij ons in de parochie, namelijk: het “Sint Franciscus Kinderkoor”

alt

Lees meer...
 
Kruispunt over Lourdes
maandag, 31 mei 2010 11:17

In de eerste week van mei zijn 32 Bolswarders op bedevaart naar Lourdes geweest. Een cameraploeg van Kruispunt deed verslag. In de uitzending is een aantal mensen uit de groep (kort) in beeld te zien, en wordt hotelleider Patrick Janssen kort geïnterviewd.

Get Microsoft Silverlight

Meer over Lourdes: www.lourdes.nl

 
<< Start < Vorige 51 52 53 54 55 56 57 58 Volgende > Einde >>

Pagina 54 van 58