Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Ticketshop voor

Vieringen

Kledingbank

E-mailAfdrukkenExport ICS

Inloopavond Alpha-cursus

Evenement

Titel:
Inloopavond Alpha-cursus
Wanneer:
donderdag 10 januari 2019, 19:30 uur - 21:00 uur
Locatie:
Gasthuiskerk - Bolsward
Categorie:
Activiteiten buiten de parochie

Omschrijving

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha.

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Bolsward wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.
In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten en een weekend ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18:00-21:00 uur op de donderdagavond vanaf 24 januari 2019. De cursus is voor iedereen vanaf ongeveer 25 jaar. Ben je jonger dan 25 en heb je interesse? Laat het ons weten. In 2019 hopen we te starten met een Alpha Youth.

Meer weten?

Op donderdag 10 januari 2019 tussen 19:30 en 21:00 uur is er een inloopavond in het Centrum van de Gasthuiskerk, Gasthuissingel 33 in Bolsward. Hier kun je meer informatie krijgen en oud deelnemers ontmoeten. Kijk ook op www.alpha-cursus.nl

Opgeven?

Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens de inloopavond.

Tot ziens!
Piet Bijlsma,
Bert Leibbrand,
Frits Pluimers en
Rinske Jongstra


Locatie

Locatie:
Gasthuiskerk
Straat:
Gasthuissingel 33
Plaats:
Bolsward