Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Op veler verzoek zijn de lezing van dr. H. Blommestijn en de preek van bisschop Van den Hout door beiden beschikbaar gesteld en op te vragen bij het secretariaat van de parochie. Een verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. U krijgt ze dan digitaal toegestuurd. Omdat er ook gevraagd werd naar de andere uitgesproken teksten is er een document samengesteld, waarin ook de uitgesproken gebeden, de lezingen uit de H. Schrift en het gedicht van pater Titus zijn opgenomen.