Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Het VNB Lourdeswerk in onze parochie organiseert bedevaartsreizen voor de Zalige Titus Brandsmaparochie, zoals dit jaar naar Kevelaer en eerder al naar Lourdes en Rome. Het Lourdeswerk is onderdeel van de Stichting VNB, dè katholieke reisorganisatie van Nederland. De VNB organiseert bedevaarten en andere reizen naar diverse bestemmingen, waaronder ook Israël.

In opdracht van de VNB onderzoekt studente Denise Slachter wat de redenen zijn waarom mensen wel of niet meegaan op een reis naar het Heilige Land. Ze heeft hiervoor een korte online vragenlijst gemaakt. Het invullen hiervan kost slechts enkele minuten. Wilt u deze enquête invullen?

Klik hier voor de enquête.

VNB Lourdeswerk Zalige Titus Brandsmaparochie