Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Zaterdag 13 mei staan de kramen weer rond de Werenfriduskerk aan het Noard in Workum . De vele boeken staan in de kerk. U bent welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur. Toegang is gratis.

De spullen zijn gesorteerd. Dat maakt het wat gemakkelijker om te vinden wat u zoekt. De opbrengst is voor het onderhoud van  de Werenfriduskerk.

In de maanden juni, juli en augustus gaan we door met de verkoop in de toren bij de grote ofwel Getrudiskerk midden in Workum. Vrijwilligers staan daar van maandag tot en met zaterdag ’s middags klaar om zo geld bijeen te brengen voor het Liliane Fonds en de Werenfriduskerk.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in deze bijzondere locatie.

De rommelmarktcommissie.