Zaterdag 21 januari 2017 luiden de klokken van de Zalige Titus Brandsmaparochie om aandacht te vragen voor de Actie Kerkbalans

Zaterdag 21 januari zullen vanaf 13:00 uur de klokken van onze vier kerken luiden om de Actie Kerkbalans in te luiden. Door het hele land zullen kerkklokken luiden. De actie begint om 13:00 uur op het Domplein in Utrecht, waar een recordpoging klokluiden wordt gedaan met zo'n 300 kinderen onder leiding van Ernst en Bobbie (& de rest, bekend van kinder-t.v.).

De actie Kerkbalans is een jaarlijkse campagne van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk in Nederland. Met Kerkbalans vragen lokale kerken hun leden om een financiële bijdrage voor het plaatselijke kerkenwerk. Ook de Zalige Titus Brandsmaparochie doet mee aan Kerkbalans.

No events found.