Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Tijdens de vieringen van 17 en 18 december zullen we weer de gelegenheid geven om zegen te vragen over de kindje Jezus beeldjes uit onze kerststallen. Het is in middels een mooi gebruik geworden om op deze manier de Heer te vragen ons rijke en zinvolle kerstdagen te schenken. U kunt voorafgaand aan de viering uw beeldje (voorzien van een naamlabel) op de daarvoor bestemde plek voorin de kerk zetten. Het zegengebed spreken we uit tot slot van de voorbede. Uiteraard neemt u na afloop van de viering uw eigen beeldje(s) weer mee naar huis.