Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Zondag 7 augustus om 10:15 op NPO2

Onze Diaconaal opbouwwerker Kees van Kordelaar is zondag 7 augustus te gast in het televisieprogramma Geloofsgesprek. Presentator Leo Fijen gaat met hem in gesprek. Kees van Kordelaar is sinds 2012 in onze parochie werkzaam als diakonaal opbouwwerker. Hij heeft oog en oor voor hen die geen stem en gezicht hebben. Dat zijn er steeds meer. En juist in die ontmoeting vermoedt Kees van Kordelaar de figuur van Christus.

Het programma wordt uitgezonden op NPO2 en begint om 10:15 uur. De aflevering is daarna terug te zien.

(Bron en foto: KRO-NCRV)