Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

De afgelopen jaren heeft het parochiebestuur steeds een aantal werkgroepen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van de parochie. De ene keer werden de werkgroepen rond catechese uitgenodigd, het jaar erop die rond de liturgie, daarna de diaconale werkgroepen. Dit jaar wil het parochiebestuur het anders doen. Dit jaar worden alle parochianen uitgenodigd om na afloop van de viering van zondag 7 januari elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te geven, onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders. Het zou fijn zijn wanneer er veel mensen komen, dus u mag zich uitgenodigd weten! De receptie zal rond 13.00 uur eindigen.

Het Parochiebestuur van de St. Franciscusparochie.