Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Zondag 17 mei is het zover: het grote jubileumfeest van Maria van Sevenwouden!!
De kinderen mogen meelopen met de processie! Het zou mooi zijn als er zoveel mogelijk kinderen bij zijn. Natuurlijk zijn ook de ouders van harte uitgenodigd om met hun kind mee te lopen.Om het geheel een extra feestelijk tintje te geven, willen we met de kinderen wat gaan knutselen om mee te dragen tijdens de processie. Het knutselen gaan we doen tijdens de jubileumviering om 11.00 uur (bij de Kinderwoorddienst). De processie start 's middags om 14.30 uur in de Franciscuskerk.
Wil je meedoen aan de processie en het knutselen, geef je dan zo snel mogelijk op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m of tel. (0515) 577681.