Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Hallo Allemaal.

Na 3 weken ben ik weer thuis na een bijzondere, vermoei-ende reis naar de Filippijnen. Heerlijk om thuis te zijn maar de reis was geweldig! Veel lieve mensen ontmoet en vrienden gemaakt. Misschien wel in de kerk gehoord van pastoor dat ik ziekjes was gelukkig viel het mee en na 2 dagen was ik weer op de been. Helaas door het slechte weer ging onze wandeltocht niet door met de Bisschop maar het heeft de pret niet mogen drukken. Ik kan nog wel een heel verhaal vertellen over van alles wat ik daar mee heb gemaakt, maar dan ben ik nog wel even bezig.
Zondag 17 september tijdens de startzondag zal ik een foto presentatie geven over mijn tijd op de Filippijnen en medio november een avond organiseren zodat ik er nog meer over kan vertellen!

Anneke Huitema
ps. Op de foto een uitzicht over Banaue, het 7e wereld wonder, (rijstterassen)