Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

alt17 mei 2015 Feestdag 500 jaar

Zondag 1 juni is het startschot gegeven voor de voorbereidingen op het grote jubileumjaar vanwege 500 jaar Maria van Sevenwouden. Het beeldje zelf is al veel ouder, maar in 1515 ontsnapte het miraculeus aan verwoesting en sindsdien kwam er een bedevaart op gang. De eigenlijke feestdag zal zijn op 17 mei 2015. Uiteraard vieren we dan de eucharistie. We hopen ook een processie door de stad te houden. In de zomerperiode willen we graag gastvrijheid bieden aan wie maar naar Bolsward wil komen om bij het genadebeeld te bidden. Veel van de plannen zijn nog in ontwikkeling. Onder andere via het parochieblad houden we u op de hoogte. Maar u kunt ook kijken op de in aanbouw zijnde site www.mariavansevenwouden.nl of op Facebook.