Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Vanuit het Bisdom Groningen wordt een reis georganiseerd naar de Filippijnen, dit omdat Communio 25 jaar bestaat. Vanuit onze parochie zullen Anneke Huitema en Henny Brouwer deelnemen aan de reis. Samen met 18 jongeren van het Bisdom gaan ze onder het motto "Verrijk je geloof door vriendschap" 3 weken leven met de Filippino's, hun leven en werk, hun geloof en kerk zijn. De reis vind plaats van 22 juli tot 9 augustus. Via de website en de parochieklok gaan de dames ons op de hoogte houden van de stand van zaken rond deze reis.