Vanwege de lockdown vieren we online vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Hierbij is een beperkte groep kerkgangers (en bedienaren) aanwezig.. Reserveren via de ticketshop is noodzakelijk en verplicht.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de maatregelen

Gezamenlijke regioraadsvergadering 13 november 2013.

Voor de eerstkomende regioraadsvergadering is de heer Wim Schrijver, journalist van de Leeuwarder Courant, uitgenodigd. Hij schrijft veel van de artikelen met betrekking tot kerk en geestelijk leven. Onder de paraplu van ons jaarthema communicatie kunnen we samen spreken over hoe de parochie en de pers op elkaar betrokken kunnen zijn.
Uiteraard hopen we de regioraadsleden te begroeten, maar andere belangstellenden zijn eveneens zeer welkom. We verzoeken hen zich te willen aanmelden bij mevrouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

13 november 2013, aanvang 20:00 uur.

‘parochiezaal’ te Joure (Midstraat 110).