In verband met het coronavirus zijn er tot en met Pinksteren, 1 juni 2020, geen openbare vieringen in onze parochie. Wel zijn onze kerken op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen.

23 februari 2014 feestelijke start Zalige Titus Brandsmaparochie

Per 1 januari 2014 gaan de parochies van De Viersprong samen in de nieuwe Zalige Titus Brandsmaparochie. Dit willen we graag met u en alle parochianen vieren op zondag 23 februari 2013, de verjaardag van Titus Brandsma! We hebben bisschop De Korte gevraagd om in de feestelijke  Eucharistieviering die dag voor te gaan, en hij zal er zijn!
Naast deze Mis willen we op die dag (of misschien zelfs wel dat hele weekend?!) feestelijke activiteiten organiseren voor alle parochianen.
We zoeken nog leden voor de feestcommissie die dit gaat voorbereiden, daarom hiernaast nogmaals de oproep. Bent u geïnteresseerd, mail naar dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!