In verband met het coronavirus zijn er tot en met Pinksteren, 1 juni 2020, geen openbare vieringen in onze parochie. Wel zijn onze kerken op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen.

Zaterdagavond 6 juli, om 19.00 uur, hebben we een bijzondere viering van woord en gebed in de St. Franciscuskerk, met als thema: "Pelgrim zijn".
Iedereen die pelgrim is geweest naar Rome, Lourdes, Santiago, Fatima, Heiloo, Dokkum, onze eigen Maria van Sevenwouden, of waarnaar toe dan ook, zal zeker iets herkennen in deze viering.
Voor mensen die nog nooit een bedevaart hebben gemaakt is het een kennismaking met pelgrimeren.
In deze viering gaan we zelf ook op een pelgrimstocht en horen we getuigenissen van pelgrims.

Iedereen is van harte welkom!