In verband met het coronavirus zijn er tot en met Pinksteren, 1 juni 2020, geen openbare vieringen in onze parochie. Wel zijn onze kerken op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen.

In de Eucharistieviering van 30 juni was er naast het St. Franciscus Kinderkoor ook een gastorkest uit de Filipijnen. De groep Kontra-GaPi was in Bolsward voor het Internationaal Dansfestival, als onderdeel van hun Europese tournee. Vanwege de jarenlange relatie van het bisdom Groningen-Leeuwarden met het bisdom Ilagan op de Filipijnen was de groep gevraagd om mee te doen met de viering. De mensen van Kontra-GaPi lieten prachtige muziek en zang horen, compleet anders dan waar wij aan gewend zijn in onze kerk!

Meer foto's in het fotoalbum!