Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

altDe Parochiële feestavond op zaterdagavond 15 mei was een groot succes. Een kleine 300 parochianen waren aanwezig en er was een grote variatie aan bijdragen. Deze foto toont een enthousiaste menigte winnaars van de loterij. Dank zij de royale sponsors gingen vele gelukkigen met Berenburg, koffie, leerzame boeken en andere goede gaven terug naar huis. Nieuwe foto's en teksten volgen.

(Foto: Tonnie Siemensma )