Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

alt

Op 1 oktober, in het Franciscusweekend,  mogen alle kinderen hun favoriete knuffel meenemen naar de kerk, want ook de knuffels verdienen rond dierendag extra aandacht. De viering begint om 19.00 uur en heeft als thema "Dol op dieren". Alle kinderen en hun papa’s en mama’s, opa's en oma's zijn van harte welkom. Voorganger is Pastor Nelleke ten Wolde-Hijwegen, en het St. Franciscus Kinderkoor verzorgt de zang van deze woord- en communieviering.

Tot 1 oktober!