Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

De afgelopen twee jaar werd er elke maand een Taizé gebed gehouden in de St. Franciscuskerk.
Dit jaar zal er niet maandelijks een gebed zijn , maar vier keer in een van de kerken van Bolsward.

13 september in de Martinikerk
22 november in de St. Franciscuskerk
14 februari  in de Gasthuiskerk
17 april in de Doopsgezinde kerk
De gebedsvieringen zijn van 19.00 uur tot 19.30 uur.

Een Taizéviering is een korte en eenvoudige gebedsviering met veel liederen uit Taizé. Dat zijn meditatieve liederen die meerdere malen herhaald gezongen worden.

Ook is er een langere stilte tijdens de viering om de lezing te overwegen of om in gebed te gaan. Of om gewoon stil te staan bij het leven.

Vanzelfsprekend staan de vieringen open voor jong en oud.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs!

Taizé groep Bolsward