Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober ‘Sint Franciscus’ zal in de Eucharistievieringen in Workum en Bolsward het Heilig Doopsel worden bediend.

Voor beide Doopvieringen zijn al dopelingen opgegeven. Als u uw kind in één van deze feestelijke vieringen wil laten dopen dan kunt u zich opgeven bij het parochiesecretariaat of in de vakantietijd bij pastoor van der Wal persoonlijk. : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0515- 576998

Op donderdagavond 15 september om 20.00 uur is er in de pastoriezaal in Bolsward een gezamenlijke voorbereidingsavond.