Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Ticketshop voor

Vieringen

Kledingbank

altBij deze wil ik allen bedanken die er voor gezorgd hebben dat de activiteiten rond mijn afscheid geslaagd zijn geweest.

Allereerst de mensen die de spelletjesdag mee hebben voorbereid en begeleid. En de kinderen die daar zo van genoten hebben. Ook dank aan de bestuursleden die de vrijwilligersdag en de receptie hebben voorbereid en begeleid. En de vrijwilligers, die in zo’n goede sfeer op die dag zo hard gewerkt hebben. En de collegae en acolieten, lector, koster en alle koorleden die gezorgd hebben voor een mooie viering. Het koor dat speciaal het moeilijke lied “naar wat ongrijpbaar is” hebben ingestudeerd:
bedankt. Ik heb er van genoten! En ook dank voor de vele kaarten en de mooie bladen voor het herinneringsboek, en voor de cadeaus die ik (toch) mocht
ontvangen. En namens alle kinderen die door uw bijdrage weer voedsel of onderwijs mogen ontvangen: heel veel dank! En ook de kinderen van de Sint Maartenschool in Bolsward wil ik bedanken voor het maken van de vele rugzakjes. Ook op de Sint Maartenschool heb ik een mooi afscheid gehad met een viering op het schoolplein en de pelgrimstocht met groep 8.
En u allen bedankt voor het vertrouwen dat u mij gegeven hebt en voor de goede samenwerking en ondersteuning. Vrede en alle goeds!

Germa Kamsma-Kunst
 

Vieringen binnenkort