Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

altEr wordt hard gewerkt aan de Heiligverklaring van Titus Brandsma, volgens professor dr. Millan Romeral uit Rome, Prior Generaal van de Karmelieten. Hij is in Bolsward op uitnodiging van het Titus Brandsmamuseum naast de Franciscuskerk.

In het Titus Brandsma museum is tot 19 november een tentoonstelling met als titel: "Titus Brandsma kunstzinnig; Een internationaal tableau". In dit kader hangt achter in de Franciscuskerk het originele doek dat in de Sint Pieter in Rome hing bij de zaligverklaring van Titus Brandsma. Dit doek is gaat weer terug naar Rome als hij heilig verklaard wordt.

Volg Pater Titus op Twitter: http://twitter.com/#!/patertitus42