Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Ticketshop voor

Vieringen

Kledingbank

altVanaf 15 april is Elziena Taute werkzaam bij Solidair Friesland als de nieuwe jeugd- en jongerenwerkadviseur . Zij is werkt op maandag, dinsdag en donderdag in het bijgebouw van de Sint-Bonifatiuskerk (Bonifatiusplein 21a, Catharinakamer)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058-2130046

Zij stelt zichzelf hieronder voor

Hoi! Leuk dat je dit leest. Ik ben de nieuwe jeugd- en jongerenwerkadviseur van Solidair Friesland, en ik stel me graag even voor.

Mijn naam is Elziena Taute en ik ben 28 jaar oud. Ik ben getrouwd met Freek en samen hebben we een leuk en ondernemend zoontje van ruim een jaar, Floris. Wij zijn nog maar net als gezin vanuit Den Haag naar Akkrum verhuisd; vanuit de drukte van de Randstad naar het ruime en mooie Friesland. Een hele verandering! Ik ben dan ook erg blij dat ik deze leuke baan heb gevonden die zo goed aansluit bij mijn eerdere werkervaring. In Den Haag heb ik namelijk een aantal jaren bij Stek gewerkt, een diaconale organisatie waar ik onder andere een aantal jongerenprojecten heb gedaan. Daarnaast heb ik een tijdje bij Youth for Christ gewerkt voor het Flevo Festival.
Ik vind het mooi om voor en met jongeren te werken. Jongeren zitten in een hele essentiƫle fase van hun leven, waarin ze zich in enorm tempo ontwikkelen, waarin ze vaak openstaan voor nieuwe dingen en waarin ze belangrijke keuzes moeten maken die consequenties hebben voor de rest van hun leven. Jongeren hierbij te ondersteunen en hen uit te dagen heeft mijn hart!
Er valt nog een heleboel meer te vertellen, maar ik zou ik zeggen: tot ziens! Wie weet komen we elkaar eens tegen bij de een of andere activiteit, maar kom gerust ook eens aanwaaien bij ons kantoor in het Titus Brandsma Huis. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
Op zaterdag 11 juni is er al een kans om elkaar te ontmoeten: dan is er weer een Kleurrijke Jongerendag. Wie weet tot dan!

Groeten! Elziena Taute, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058-2130046

Vieringen binnenkort