Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Vanaf 9 april beginnen we met KJ+. Een nieuwe frisse start van het jongerenplatform van de Zalige Titus Brandsmaparochie.

Ben je tussen de 14-22 jaar oud en lijkt dit je wat, dan ben je van harte welkom op 9 april om 19.00 in de parochiezaal in Bolsward. Na een lange tijd kunnen we eindelijk weer samen komen en we kijken ernaar uit iedereen weer te zien. We gaan er een gezellige eerste avond van maken! Wie komen er allemaal?!