Reserveren voor het bijwonen van vieringen in onze kerken is een optie, maar niet noodzakelijk. Als u een ticket reserveert, bent u wel verzekerd van een plaats.
U kunt de zondagse viering vanuit onze St. Franciscusbasiliek in Bolsward online volgen.

Lees hier alles over de vieringen en andere zaken in verband met de corona-maatregelen

Woensdagavond jongstleden ontvingen we de landelijke protocollen waaraan we moeten voldoen om weer samen vieringen te kunnen houden. Er staan verstandige maatregelen in die evengoed nogal wat voeten in de aarde hebben.
Het pastoraal team is bezig te bekijken hoe de protocollen toe te passen voor onze parochie en de kerken. Met het Bestuur, de Locatieraden en onder anderen de kosters zullen we de nodige voorbereidingen treffen. We houden u op de hoogte.