Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Zondag 31 maart was er een bijzondere Vastenviering in onze St. Werenfriduskerk in Workum. Er was aandacht voor het thema ‘Water verandert alles’ van de Vastenactie en Femke van Dijk vertelde over haar deelname aan de Wereldjongerendagen in Panama eerder dit jaar.

Na koffie en koek ging een groepje parochianen op ‘waterpelgrimstocht’ door Workum. Op enkele punten was er een korte verdieping van pastor Nelleke ten Wolde. Zo leerden we anders kijken naar de brug, de haven, een kruispunt en een watertappunt. Uiteraard werd de fontein ook niet vergeten. Het was een mooie ochtend.

Klik hier voor meer foto's