Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

In de gezinsviering op kerstavond 24 december willen we weer een mooi  kerstverhaal vertellen, spelen en zingen met vele kerstliederen. Daarom zijn we op zoek naar jongens en meisjes van groep 3 t/m 8!

Hou je van acteren, verkleden en zingen, dan ben je van harte welkom! We zullen oefenen in de Sint Franciscusbasiliek. De oefentijden zijn:

• woensdag 6 december, 13:00 - 14:00 uur
  • woensdag 13 december, 12:45 - 14:00 uur
  • woensdag 20 december, 12:45 - 14:00 uur
  • vrijdag 22 december generale repetitie (tijd nader te bepalen)

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0515-852041). Voor woensdag 29 november zien of horen we graag een berichtje van je.

Maria Ligthart, Judith Galema, Irene Zijlstra