Vanaf het weekend van 13 & 14 juni zullen er weer vieringen in onze parochie zijn. Voor deze vieringen is reserveren verplicht. Onze kerken zijn verder op geregelde tijden open voor het aansteken van een kaarsje en voor persoonlijk gebed.
Lees hier alle maatregelen en hoe u kunt reserveren.

Over nieuwe sociale infrastructuur op buurtniveau

Thema:

Het creëren van nieuwe sociale infrastructuur op buurtniveau en hoe deze een bijdrage zou kunnen leveren in de aanpak van armoede.

Inleiders:

Hans Weggemans, onder meer projectleider Inclusieve Stad, een samenwerking van de steden Eindhoven, Utrecht, Zaanstad, Leeuwarden en Enschede.
Chris Wever, mede oprichter–initiatiefnemer van de Sociale in Winkel in Broek op Langedijk.
Johannes Langkester, van Netwerk Duurzame Dorpen

Locatie:

Martinushuis
aan de Harinxmakade 12,
8601 AA Sneek

Tijd:

Inloop 9.30 uur
Aanvang programma 10.00 uur.
Einde programma 14.30 uur

Opgave voor deze dag of meer informatie?

Neemt u dan contact op met :Kees van Kordelaar, Diaconaal opbouwwerker bij Solidair Friesland

Er zijn aan het bijwonen van deze dag geen kosten verbonden